Bejelentés


Meditáció és masszázs Test, lélek, szellem = harmónia


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás

Azt gondolom, hogy nem véletlenül tévedt erre az oldalra, hanem érdekli egy-egy olyan dolog, amellyel az életén változtatni tud.Az is meglehet, hogy fontos az Ön számára az egészsége, vagy éppen kíváncsi a sorsára, mit hoz? Könnyen meglehet, hogy nem csak a sorsa érdekli, hanem szeret egy kicsit meditálni, ellazulni, vagy gyógyulni kíván. Minderre megtalálja a lehetőséget, ha személyesen felkeres.


Egyéni, és csoportos meditáció! Légzéstechnika és mély meditáció. Utazások a térben és időben, más dimenziókban. 


Sorselemzés!


       Újjászületés   


 


Párkapcsolati problémák megoldása: születési évéből kiszámolható, hogy a szerelem és az anyagi világ mennyire állnak Önhöz közel


Autogén tréning: kellemes ellazulás és öngyígyító mechanizmusok


Káros sugárzások bemérése: napjaink emberére is hatnak a káros kozmikus és földsugárzások. Akik érzékenyek megbetegszenek, így célszerű bemérni, hol az ágyunk helye.  


      

  • Masszázs/frissítő, talp/ :kellemessé teszi s közérzetet, javítja a keringést      • Állapotfelmérés: egyéni módszerekkel felmérjük egészségi állapotát, és az élethelyzet adta lehetőségeit                      • Asztrológia:  ha Ön tudja pontosan mikor született, semmi sem lehet rejtély többé.             • Szenvedélybetegségek: le szeretne szokni szenvedélyeiről? Segítünk, hogy célba érjen!  Egy kicsit misztikus, egy kissé varázslatnak tűnik, hogy mindenféle műszer és gyógyszer nélkül gyógyítanak. Ez azonban jóval többet jelent, mint a kézrátét. Komoly szakértelmet, és gyakorlati tapasztalatot kell szereznie annak, aki a gyógyítás tudományát elsajátítja.Életekről van szó. Olyan életekről, akik már csak az utolsó remény lehetőségét megragadva kopognak be az ajtón. Ahány ember, annyi kihívás.A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb esetben a zsúfolt rendelőkben nincs ideje az orvosnak, hogy végighallgassa a betegek panaszait, emiatt pusztán a gyógyszerekre támaszkodik. Sokszor a kimondott szónak nagyobb hatása van, mint egy-egy pirulának. A gyógyítók ezzel szemben a kezelések, masszázs stb. során meghallgatják a beteget, s ezzel nem csak a testi blokkokat oldják, hanem a lelki terhet is leveszik a beteg válláról.


                      "Ha a lélek beteg, a test is fáj!"


Képgaléria


Hírek


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!